عوامل فیزیولوژیک و روانشناختی در زود انزالی مردان
زودانزالی یا انزالی زودرس، مشکلی است که میتواند بر روی رضایت جنسی و رابطه زناشویی تأثیر منفی بگذارد. این مشکل در مردان ممکن است به صورت مداوم یا به طور تصادفی رخ دهد و میتواند بر عملکرد جنسی و اعتماد به نفس آنها تأثیرگذار باشد. پیشنهاد می کنم برای آشنایی بهتر با این مکشل از مشاوره خانواده تلفنی کمک بگیرید. در ادامه، به برخی از علل و عوامل زودانزالی در مردان میپردازیم:
- علل فیزیولوژیک
- سطح هورمونی: تغییرات در سطح هورمونهای جنسی مانند تستوسترون ممکن است به زودانزالی مرتبط باشد.
- سلامتی پروستات: التهاب پروستات یا بیماریهای دیگر پروستات میتوانند عاملی در زودانزالی باشند.
- نحوه کنترل عصبی: نقص در نحوه کنترل عصبی و ارتباط بین مغز و عضو تناسلی میتواند منجر به زودانزالی شود.
- حساسیت بالا: برخی مردان حساسیت بیش از حدی در منطقه تناسلی دارند که میتواند به زودانزالی منجر شود.
عوامل روانشناختی:
استرس و اضطراب: استرس، اضطراب و فشارهای روانی ممکن است باعث زودانزالی شود.
- انتظارات نامناسب: ترس از عدم ارضای شریک جنسی، نگرانی در مورد ادامه رابطه جنسی و انتظارات نامناسب میتوانند عوامل زودانزالی باشند.
- تجربه قبلی: تجربههای منفی قبلی مانند تجربه ضعیف در کنترل انزال، میتوانند عوامل زود انزالی باشند.
علت زود انزالی و نتایج مرتبط با این مشکل
نشانه اصلی زود انزالی در مردان غیر قابل مهار بودن انزال است . که با مقدار اندکی تحریک ممکن است اتفاق بیفتد . بروز مشکل زود انزالی می تواند باعث عدم رضایت جنسی در هر دو طرف رابطه شود و استرس ناشی از این مسئله را تشدید کند . زود انزالی یکی از متداول ترین اختلالاتی است که فعالیت جنسی مردان را تحت تاثیر قرار می دهد . این مشکل ممکن است در طول زندگی برای اکثر آقایان رخ دهد . علت زود انزالی در بیشتر موارد قابل تشخیص نیست . یا دلیل خاصی ندارد . عوامل روانی مانند اضطراب ، حس گناه یا افسردگی ممکن است به زود انزالی منجر شود . در این میان نباید از نقش عوامل پزشکی ، مشکلات هورمونی ، تروماهای جسمی یا عوارض جانبی برخی داروها غافل شد .
نقش عوامل روانی در ابتلا به بیماری زود انزالی
باید توجه داشت در بروز اختلال زود انزالی نقش اضطراب ، افسردگی و سردی روابط زناشویی قابل توجه است . علت زود انزالی در مردان می تواند همین عوامل عاطفی و روانی باشد . به همین دلیل بسیار مهم است که درباره زود انزالی ، زوجین اطلاعات بیشتری داشته باشند . به مشاور متخصص در این زمینه مراجعه کنند . متخصص و مشاور مربوطه باید سوابق زندگی زناشویی و پزشکی شما را بررسی کند و آزمایشی کلی انجام دهد . ممکن است مشاور حتی با همسر شما نیز صحبت کند . زیرا علت زود انزالی ممکن است دلایل بسیاری داشته باشد . پزشک آزمایش های لازم را می بایست انجام دهد تا از وجود مشکلات پزشکی در فرد نیز اطلاع کسب کند .
روش درمان زود انزالی مردان
در موارد بسیاری ، زود انزالی خود به خود مداوا خواهد شد . انجام تمرینات ذهن آگاهی ، تنش زدایی عضلانی می تواند در طولانی کردن زمان انزال بسیار یاری دهنده باشد . علت زود انزالی می تواند این باشد که فرد مصرف دخانیات یا حتی مواد مخدر را داشته باشد . بنابراین ترک مصرف آن ها یا حتی کاهش آن در درمان زود انزالی کمک کننده خواهد بود . مشاور مربوطه روش ها و متدهایی را به شما پیشنهاد خواهد داد . که با ممارست بر روی این تکنیک ها می توانید کیفیت رابطه جنسی خود را ارتقاء دهید .
مشاوره و رفتار درمانی در تشخیص علت زود انزالی
تکنیک های مشاوره و روش های رفتار درمانی ، درمان بسیار مناسب و پایداری می تواند باشد . زیرا این روش ها اضطراب ، استرس و افسردگی ناشی از این مسئله را هدف قرار می دهد . البته این تکنیک ها با توجه به سطح رابطه عاطفی ، سن زوجین و هنجارهای فرهنگی می تواند بسیار متفاوت باشد .
استفاده از دارو : گام بعدی در درمان زود انزالی می تواند بهره گیری از دارو باشد . البته باید توجه داشت یکی از عوارض جانبی این گونه داروها جلوگیری از ارگاسم است که باعث طولانی شدن مدت انزال می شود . بهتر است در این زمینه با مشاوره خانواده تلفنی تماس بگیرید.
- چگونه می توان درمان زود انزالی مردان را پیگیری کرد ؟
- چگونه می توان علت زود انزالی را تشخیص داد ؟
- آیا لازم است برای درمان زود انزالی مردان به مشاوره مراجعه کرد ؟
- آیا افراد می بایست در مورد رابطه جنسی و مشکلات آن آموزش ببینند و اطلاعات بیشتری کسب کنند ؟
- آیا رضایت از رابطه جنسی تاثیر مثبتی بر روابط عاطفی افراد می گذارد ؟
- آیا درمان زود انزالی مردان به بالا بردن کیفیت رابطه جنسی کمک می کند ؟
- https://psychology.avije.org/
مشاوران مشاوره خانواده رایگان در زمینه مشکلات جنسی مردان به شما عزیزان کمک می کند.